Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MTK II. - Restart-Ceglédi VSE 1-2(1-0) - vége

2010.06.06

Kép

 

Kép

 

90+3: Vége a mérkőzésnek, nyert a Cegléd.

90. perc: 3 perc lesz a hosszabbítás.

72. perc: Simon Antal harmadik cseréjét is kihasználja. Kovács helyére Horváth áll be.

70. perc: Majdnem növelte az előnyét a Cegléd. Kovács fejjel Bubori elé tett egy felívelt labdát, de Bubori lövésébe bele tudott lépni egy védő.

67. perc: Molnár Marcell reklamált lapot egy szabadrúgás mellé: Adjon már egy lapot b+ a k… életbe. A spori meg adott egyet. Neki!

65. perc: Góóóóóól!!!! Vezet a Cegléd, Kovács István a gólszerző, 1-2.

60. perc: Szántai kelt némi derültséget a nézőtéren. Biztos nézi a roland Garross közvetítéseket, mert egy alapvonalon kimenő labdánál kezét felemelve, vonalbírókat megszégyenítő határozottsággal kiáltja, hogy “out”.

58. perc: MTK csere: Kornis helyett Dobó.

55. perc: Még mindig inkább a Cegléd támad, közben Villányi is sárgát kapott.
50. perc: Rézsó véd hatalmasat. Már mindenki a léc alatt látta a labdát, de ujjheggyel még elérte és mentett.

47. perc: Kitámadott a Cegléd, de legalább eredményesen. Szöglet után majdnem gólt löttek, de Szántai lerántott egy ceglédi támadót, amiért sárgát kapott. A büntetőt pedig Selei értékesített, 1-1.

46. perc: Szünetben mindkét csapat cserélt. Nikházi helyett Nagy Tamás. Lendvai és Tóth Márton lejött, Rebecsák és Bubori bejött. Elkezdődött a második félidő.

45. perc: Vége az első félidőnek.

41. perc: Előbb Molnár lépett ki egy megcsúsztatott labdával, de Rézsó jól jött ki és a hosszan megtolt labdát megszerezte, majd újabb kiugratásra kellett a kapusnak kilépni jó 20 méterre. Átemelték fölötte, de a védők visszaértek és felszabadítottak. A végén még volt egy távoli lövés, de Rézsó biztosan fogta a labdát.

38. perc: Simon Antal elküldi melegíteni a kispadon ülőket.

35. perc: Buzás harcol ki magának egy sárgát, amit fél perccel később Forró is begyűjt magának, így lapokban már egál.

32. perc: Már Selei is az MTK kapuba került, de a labda még mindig elkerüli ezt a pályatartozékot. Újra a Cegléd támad, de még mindig őrzi előnyét az MTK.

30. perc: Buzás Viktor akadt össze Szántaival, a játékvezető magához hívja a feleket, és kézfogást rendel el.

27. perc: Beszorult az MTK. Selei szerzett labdát a bal szélen, középre emelt labdáját Szántai csak ütni tudja, a labda Buzás elé pattan, de ebből a lövésből se lesz gól.

25. perc: Újra az MTK kapu közelében a labda. Tóth Axel a térfél közepéről végzett el bedobást, ami egy pattanás után majdnem a kapuban kötött ki. Ha sikerült volna megcsúsztatni…

21. perc: Kovácsot ugratták ki jó ütemben, de két védő szorításában nem tudta megszerezni a labdát. Ígéretes lehetőség volt.

10. perc: Vége az első randis feeling-nek. Molnár Marcell vezetést szerez az MTK-nak. A Ceglédi védői rosszul passzoltak és helyzetbe hozták a hazaiakat, akik köszönték szépen, éltek a lehetőséggel és a kapuba lőttek, 1-0.

9. perc: Jobbára csak ismerkedés zajlott eddig a pályán.

1. perc: A Cegléd kezdte el a mérkőzést.

Hamarosan kezdődik a mérkőzés. A hazaiak kékben, a Cegléd fehérben fog játszani. Az idő igazán kellemes, hét ágra süt a nap.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.