Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rézsó a 25.forduló kapusa

2010.05.11

KépAz nb2.hu oldal megválasztotta a 25.forduló Keleti csoport válogatottját. A REAC ellen is hálóőr Rézsó Péter lett a válogatott kapusa.

Így szól a cikk(nb2.hu):

A 25. fordulóban megrángatták az élcsapatok bajszát a mezőnyben hátrább helyet foglaló ellenfelek, így a forduló válogatottjába is több olyan játékost jelöltünk, akik ritkábban kerültek előtérbe csapatuk korábbi gyengébb, vagy egy ideje nem kiemelkedő teljesítménye miatt. Vesztes csapatból csak a mesterhármast szerző szolnoki Alexet válogattuk be, egyértelmű, hogy nem miatta maradt el a Tisza-partiak sikere.  

A forduló csapata: Rézsó Péter (Restart-Cegléd) – Bokros Tibor (Bőcs), Rubus Tamás (Békéscsaba), Baranyai Norbert (BKV Előre), Makra Zsolt László (Békéscsaba) – Hegedűs Tibor (Mezőkövesd-Zsóry SE), Sivák Sándor (Mezőkövesd-Zsóry SE), Bogdány Csaba (Mezőkövesd-Zsóry SE) – Alex (Szolnok), Urbin Péter (Bőcs KSC), Pölöskey Péter (REAC)

A kapuba Rézsó Péter állítottuk, aki a REAC ellen az első félidőben bravúrjaival szinte egymaga tartotta meccsben a Ceglédet, amely aztán a második játékrészben kétszer is vezetést szerezve pontot vitt el Rákospalotáról.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.