Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még van esély!

2010.06.06

 Kép Nagy lehetőségre tett szert a Restart Ceglédi VSE NB II-es futballcsapat amikor is legyőzte az MTK II. csapatát.

MTK II: Szántai – Hajdu S., Kornis (Dobó, 56.), Kelemen (Bonifert –, 65.), Forró – Gál A., Hauser – Kákonyi, Nikházi (Nagy T., a szünetben), Pál Sz. – Molnár M
CEGLÉD: Rézsó –Tóth M. (Rebecsák, a szünetben), Villányi, Fekete A.,Tóth A. – Miklósvári, Kenderes, Buzás, Selei –Lendvai (Bubori, a szünetben), Kovács I. (Horváth D. –,75.)

Gól: Molnár M.(1–0) a 9., Selei (11-esből, 1–1) a 48., Kovács I. (1–2) a65. percben

Edzői nyilatkozatok:
Cseh András: Többen elnézték a naptárt és kivették a szabadságukat. Szégyenlem magam.
Simon Antal: Egy-nullánál az MTK eldönthette volna a mérkőzést, a második félidő alapján azonban nem érdemtelenül győztünk.

Közvetítés fontosabb eseményei:

90+3: Vége a mérkőzésnek, nyert a Cegléd.

65. perc: Góóóóóól!!!! Vezet a Cegléd, Kovács István a gólszerző, 1-2.

60. perc: Szántai kelt némi derültséget a nézőtéren. Biztos nézi a roland Garross közvetítéseket, mert egy alapvonalon kimenő labdánál kezét felemelve, vonalbírókat megszégyenítő határozottsággal kiáltja, hogy “out”.

47. perc: Kitámadott a Cegléd, de legalább eredményesen. Szöglet után majdnem gólt löttek, de Szántai lerántott egy ceglédi támadót, amiért sárgát kapott. A büntetőt pedig Selei értékesített, 1-1.

46. perc: Szünetben mindkét csapat cserélt. Nikházi helyett Nagy Tamás. Lendvai és Tóth Márton lejött, Rebecsák és Bubori bejött. Elkezdődött a második félidő.

45. perc: Vége az első félidőnek.

27. perc: Beszorult az MTK. Selei szerzett labdát a bal szélen, középre emelt labdáját Szántai csak ütni tudja, a labda Buzás elé pattan, de ebből a lövésből se lesz gól.

25. perc: Újra az MTK kapu közelében a labda. Tóth Axel a térfél közepéről végzett el bedobást, ami egy pattanás után majdnem a kapuban kötött ki. Ha sikerült volna megcsúsztatni…

21. perc: Kovácsot ugratták ki jó ütemben, de két védő szorításában nem tudta megszerezni a labdát. Ígéretes lehetőség volt.

10. perc: Vége az első randis feeling-nek. Molnár Marcell vezetést szerez az MTK-nak. A Ceglédi védői rosszul passzoltak és helyzetbe hozták a hazaiakat, akik köszönték szépen, éltek a lehetőséggel és a kapuba lőttek, 1-0.

1. perc: A Cegléd kezdte el a mérkőzést.

nb2.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.